Hitta rätt med HTC Car
Inställningar & tjänster

Hitta rätt med HTC Car

HTC Car hjälper dig att hitta dit du ska. Kom åt kartor och hitta din nuvarande plats på ett enkelt sätt. Hitta närliggande begivenheter på helgerna. HTC Car ger dig den information du behöver för att inte åka vilse.

Undersök din omgivning

Äventyrslysten? Med ett fåtal tryckningar hittar du snabbt intressanta platser i omgivningen.
  1. Svep åt höger tills du ser fönstret Navigering och tryck sedan på .
  2. Tryck på en kategori eller mata in dina egna sökord.

Få vägbeskrivningar i HTC Car

Viktigt: Som standard använder HTC Car Google Maps som navigeringsprogram. I länder där Google Maps inte stöder sväng-för-sväng-navigering kan du ställa in HTC Car så att det använder HTC Locations-programmet.
  1. Svep åt höger tills du ser panelen Navigering.
  2. Du kan:
    Söka efter en ny plats Tryck på .
    Leta reda på en tidigare eftersökt plats Tryck på .
    Få vägbeskrivningar för en kommande händelse i Kalender Tryck på .
  3. Tryck på en post för att se start och slutpunkterna på en karta.
  4. Tryck på Startnavigering för att få anvisningar.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-v