Spela musik i HTC Car

1. På huvudpanelen, svep åt vänster tills du ser Musikpanelen.
  2. Svep upp från den nedre delen av skärmen och tryck sedan på för att bläddra igenom musiken kategori för kategori för att söka igenom din samling.
  3. Tryck på ett album, en låt eller en spellista för att lyssna.
  4. Nästa gång du vill lyssna på samma musik kan du:
    • Trycka på Musik-genvägen på huvudpanelen för att spela upp den senaste låten du lyssnade på.
    • Svep tillbaka till Musikpanelen och tryck på något av de senaste albumen.

Lyssna på internetradio med TuneIn

Direkt från HTC Car kan du avnjuta Internetradiostationer med TuneIn.
  1. På huvudpanelen, svep åt vänster tills du ser Internetradiopanelen.
  2. Rulla upp från skärmens nedre kant. Du kan sedan:
    • Leta efter tillgängliga stationer efter kategori.
    • Trycka på för att öppna och söka efter stationer med nyckelord, t.ex. artist eller ämne.
  3. Tryck på en station för att börja lyssna på den.
  4. Nästa gång du vill lyssna på samma station kan du:
    • Tryck på Internetradio-genvägen på huvudpanelen för att ställa in stationen du lyssnade på senast.
    • Svep tillbaka till Internetradiopanelen och tryck på någon av de senaste stationerna.