På väg med HTC Car
HTC tar musikupplevelsen från telefonen till bilen

På väg med HTC Car

När du kör är det lätt att använda HTC One V för att komma fram till resmålet och få underhållning och hjälp att hålla kontakt med de personer som betyder något för dig. Få enkel åtkomst till musik, kartor, navigation och telefonsamtal med HTC Car.
  1. HTC Car startas så snart som du monterar HTC One V i HTC Car-satsen.
  2. På huvudpanelen i HTC Car kan du:
    • Svepa åt vänster eller höger för att gå till de andra panelerna, t.ex. Musik eller Kontakter.
    • På huvudpanelen, tryck på en genväg för att göra något med en gång. Om du t.ex. trycker på genvägen Musik spelas den senaste låten du lyssnade på upp med en gång.
Tips: När du använder HTC Car, återgå till huvudpanelen från vilken skärm som helst genom att trycka på .

HTC Car gör det enkelt att växla tillbaka till ditt vanliga telefonläge. Ta bort din HTC One V från HTC Car-satsen så stängs HTC Car automatiskt.

Du kan också stänga HTC Car manuellt genom att trycka på i huvudpanelen.