Behålla dokumenten i SkyDrive

Spara ett Office-dokument till SkyDrive

Om Polaris Office används kan du skapa ett dokument och spara det till din SkyDrive onlinelagring.
  1. På startsidan trycker du på > Polaris Office.
  2. Skapa eller öppna ett dokument.
  3. Tryck på > Fil > Spara som.
  4. Ange ett nytt filnamn.
  5. Klicka på rutan under Locations och klicka sedan på SkyDrive.
  6. Tryck på Spara.
Tips: När ett dokument öppnats kan du också trycka på > Fil > Dela > SkyDrive för HTC Sense för att ladda upp dokumentet till en SkyDrive mapp.

Redigera ett Office-dokument i SkyDrive

Vid användning av Polaris Office kan du visa eller redigera ett dokument som sparats i din SkyDrive lagring.
  1. På startsidan trycker du på > Polaris Office.
  2. Trycka på SkyDrive.
  3. Öppna mappen som innehåller det dokument som du vill visa eller redigera.
  4. Tryck på dokumentet för att öppna det.
  5. För att göra ändringar tryck på Redigera.
  6. Efter redigering av dokumentet tryck på > Fil.
  7. Spara dokumentet eller spara det som en ny fil i SkyDrive.