Skicka länkarna till SkyDrive filer med e-post

För att dela dina filer som sparats i SkyDrive med e-post behöver du inte ladda ned dem och bifoga dem till din e-post. Använd E-post-programmet och du kan lätt inkludera länkarna till SkyDrive filer och skicka dem i din e-post.
  1. På startsidan trycker du på > E-post.
  2. Om du har fler e-postkonton, byt till ett e-postkonto som du vill använda.
  3. Skapa ett nytt e-postmeddeladne och fyll i mottagarna eller svara på ett e-brev.
  4. Du kan:
    • Tryck på Bifoga > Dokument och sedan välj en dokumenttyp.
    • Tryck på Bifoga > fil om du vill välj någon filtyp.
  5. Trycka på SkyDrive.
  6. Öppna mappen som innehåller filerna som du önskar och välj sedan de filer som du vill dela.
  7. Tryck på Klart.

Du kommer att se länkarna till dina valda filer tillagda i ditt e-postmeddelande.

8. Tryck på Skicka.