Behålla dokumenten i Dropbox

Spara ett Office-dokument till Dropbox

Du kan öppna ett Office-dokument i HTC One V och spara det i din Dropbox.
  1. Öppna ett Office-dokument, t.ex. ett som är bifogat i ett e-brev.
  2. Tryck på > Fil > Spara som.
  3. Ange ett nytt filnamn.
  4. Klicka på rutan under Plats och klicka sedan på Dropbox.
  5. Tryck på Spara.
Ditt dokument kommer att sparas till Polaris Office-mappen i roten till Dropbox-mappen.
Tips: För att spara dokumentet till en annan Dropbox-mapp, tryck på > Fil > Dela > Dropbox. Skapa eller välj en mapp och tryck sedan på Ladda upp.

Redigera ett Office-dokument i Dropbox

Du kan redigera ett dokument som förvaras i din Dropbox och spara dina ändringar.
  1. På startsidan trycker du på > Dropbox.
  2. Öppna mappen som innehåller det önskade dokumentet.
  3. Tryck på dokumentet för att öppna det.
  4. För att göra ändringar, tryck på Redigera.
  5. Efter redigering av dokumentet tryck på > Fil.
  6. Spara dokumentet eller spara det som en ny fil i Dropbox.