Dela bilder och videor på Dropbox
Inställningar & tjänster
Lägga till mer lagringsutrymme i telefonen och enkelt dela filer

Dela bilder och videor på Dropbox

Använd Galleri för att ladda upp dina bilder och videoklipp till Dropbox. Du kan sedan dela länken till Dropbox så att dina vänner kan se dina bilder och videoklipp.

Ladda upp dina bilder och videor till Dropbox från Galleri

1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på albumet som innehåller bilderna eller videoklippen du vill dela.
  3. Tryck på Dela > Dropbox.
  4. Markera de bilder eller videoklipp du vill ladda upp och tryck sedan Nästa.
  5. Skapa eller välj en mapp i Dropbox och tryck sedan på Ladda upp.
Tips:
För att visa dina uppladdningar direkt från Galleri placerar du dem under mappen Bilder i Dropbox. Eller skapa en mapp under Bilder och ladda upp dem till denna mapp.

Automatisk uppladdning av bilder

Dina nya kameratagningar kommer att laddas upp automatiskt om du slagit på funktionen Kamerauppladdning när du ställde in Dropbox-konto på HTC One V. Om du inte gjort det tidigare kan du aktivera det i Dropbox-inställningarna.
  1. På startsidan trycker du på > Dropbox.
  2. Tryck på > Inställningar > Starta kamerauppladdning.
  3. Välj vilken typ av internetanslutning som ska användas för uppladdning av dina bilder och videor till Dropbox.
  4. Tryck på Starta.

Visning av dina uppladdade bilder och videor från Galleri

Mappen Kamerauppladdningar och undermappar under mappen Bilder i Dropbox kan kommas åt från Galleri. De kommer att visas som album.
  1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på > Dropbox.
  3. När du ser ett meddelande som visar att HTC Sense önskar åtkomst till Dropbox ska du trycka på Tillåt.
    Obs!: Detta meddelande visas endast första gången du öppnar dina Dropbox-bilder och -videor från Galleri.
  4. Tryck på ett album för att visa bilderna och videorna in det.

Dela länken till Dropbox

Dela länken till hela albumet med bilder och videor som finns i din Dropbox så att andra personer kan komma åt det.
  1. Från skärmen Galleri Album trycker du på > Dropbox.
  2. Tryck på ett album och tryck sedan på Dela.
  3. Välj hur du vill dela länken till detta album såsom att skicka det via e-post eller posta det till dina sociala nätverk.
Tips: Använd Dropbox-programmet om du bara vill dela en enda bild eller video. Tryck på som visas bredvid filen och tryck sedan på Dela.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-v