Använda Dropbox på HTC One V
Inställningar & tjänster
Lägga till mer lagringsutrymme i telefonen och enkelt dela filer

Använda DropboxHTC One V

När du använder Dropbox kan du alltid komma åt dina bilder, videor och dokument – på HTC One V, din dator och dina andra mobila enheter där de har tillgång till Dropbox.
Obs!: Om Dropbox-appen inte laddas om kan du hämta och installera den från Google Play.
HTC One V loggar du in på ditt Dropbox-konto så att du kan:
  • Åtnjuta ytterligare 23GB ledigt Dropbox lagringsutrymme under två år.
  • Komma åt dina bilder och videor som är lagrande i Dropbox direkt från Galleri.
  • Inga fler stora bilagor när du skickar e-post. Skicka helt enkelt en länk till dina Dropbox-filer.
  • Visa och redigera Office-dokument som förvaras i Dropbox.
  • Spara dokument, t.ex. e-postbilagor, direkt till Dropbox.
  • Kontrollera kvarvarande Dropbox-lagringsutrymme när som helst.
  • Söka efter filer. Inkludera Dropbox som en av de sökbara posterna i Google Sök.

Om erbjudandet om extra gratis Dropbox-lagringsutrymme

Det extra Dropbox-lagringsutrymmet på 23 GB är ett specialerbjudande som är tillgängligt på HTC One V och andra HTC-enheter som använder Android med HTC Sense 4.0. Detta erbjudande är tillgängligt för både nya och nuvarande Dropbox-användare.
  • För att få detta extra Dropbox-lagringsutrymme gratis under två år loggar du in på ditt Dropbox-konto från HTC One V (inte från din dator eller andra icke-HTC-enheter) och fullföljer guiden för att komma igång på Dropbox-webbplatsen (www.dropbox.com/gs).
  • Om du inte har ett Dropbox-konto ännu kan du skapa ett från HTC One V eller från din dator på www.dropbox.com.
  • Erbjudandet om detta kostnadsfria extra lagringsutrymme gäller bara en gång. Du är endast berättigad att använda detta erbjudande på en HTC-enhet.
  • Du kommer inte att kunna använda detta erbjudande igen om du skapar eller loggar in på Dropbox med ett annat konto.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-v