Acceptera eller avvisa en mötesinbjudan
APPAR OCH FUNKTIONER

Acceptera eller avvisa en mötesinbjudan

Gå till fliken Inbjudningar för att visa inbjudningar till möten som du ännu inte har accepterat eller avböjt.
Viktigt:
  • Du måste konfigurera Exchange ActiveSync-kontot för att ta emot mötesinbjudningar i Kalender.
  • Om du inte ser fliken Inbjudningar, tryck på > Redigera flikar, tryck och håll på Inbjudningar och dra det till den nedersta raden.
  1. Tryck på fliken Inbjudningar och tryck sedan på en mötesinbjudan.
  2. Acceptera, avvisa eller preliminärt acceptera inbjudan, eller föreslå en ny tid.
    Tips: Tryck på för att välja ibland fler alternativ, t.ex. att flytta inbjudningen till en mapp.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-v