Hantera Kalenderhändelser

Redigera en händelse

Du kan bara redigera händelser som du har skapat.
  1. Medan en händelse visas trycker du på .
    Obs!: Om du redigerar en upprepad händelse får du frågan om du endast vill redigera den förekomsten eller alla förekomster av händelsen.
  2. Gör önskade ändringar i händelsen.
  3. Tryck på Spara. Du kan också trycka på Skicka uppdatering om du bjudit in folk till händelsen.

Radera en händelse

Gör något av följande:
  • Medan en händelse visas trycker du på > Ta bort händelse.
  • I dagvy, agendavy eller veckovy, tryck och håll ned en händelse och tryck sedan på Radera eller Ta bort händelse.
Om händelsen är återkommande blir du tillfrågad om du vill radera bara det tillfället eller alla tillfällen från Kalender.

Dela en händelse

Du kan dela en kalenderhändelse som en vCalendar via Bluetooth eller genom att skicka den som bilaga till ett SMS eller e-postmeddelande.
  1. Gör något av följande:
    • Medan en händelse visas trycker du på > Framåt.
    • I dagvy, agendavy eller veckovy, tryck och håll ned en händelse och tryck på Framåt.
  2. Välj hur du vill skicka händelsen.