Facebook för HTC Sense

Om du loggar in på ditt Facebook-konto eller från inställningarna för Konton och synkronisering eller Facebook-appen (förinstallerad eller nedladdad) loggas du automatiskt in på Facebook för HTC Sense. Du kanske också måste godkänna att Facebook för HTC Sense ansluter till ditt Facebook-konto.

Med Facebook för HTC Sense kan du:

• Se alla dina Facebook-kontakter och deras statusuppdateringar i Kontakter.
  • Se Facebook-bilder i Galleri.
  • Kontrollera dina vänners Facebook-statusuppdateringar i Friend Stream.
  • Visa Facebook-händelser i och vänners födelsedagar i Kalender.