KOMMUNIKATION
Slå samman kontaktinformation
KOMMUNIKATION

Slå samman kontaktinformation

Undvik dubblerade poster genom att slå samman kontaktinformation från olika källor, t.ex. dina sociala nätverkskonton, till en kontakt.

Slå samman kontaktinformation manuellt

1. På fliken Kontakter trycker du på namnet på kontakten (inte ikonen eller fotot) som du vill länka till.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på Alla kontakter och tryck sedan på den kontakt som du vill länka.

Bryta länken

1. På fliken Kontakter trycker du på namnet på kontakten (inte ikonen eller fotot) vars länk du vill bryta.
  2. Tryck på .
  3. Under avsnittet Länkade kontakter trycker du på bredvid ett konto för att bryta länken.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-v