Importera eller kopiera kontakter

Importera kontakter från ditt SIM-kort

1. På fliken Kontakter trycker du på > Hantera kontakter.
  2. Tryck på Importera/Exportera kontakter > Importera från SIM-kort.
  3. Om du har ett Google eller Exchange ActiveSync-konto installerat på din telefon, trycker du på typen för importerade kontakter.
  4. Tryck på de kontakter som du vill importera.
  5. Tryck på Spara.

Importera en kontakt från ett Exchange ActiveSync-konto

1. På fliken Kontakter, ange kontaktens namn eller e-postadress i sökrutan.
  2. Tryck på Sök kontakter i din Företagskatalog.
  3. Tryck på namnet på den kontakt som du vill kopiera till HTC One V.
  4. Tryck på för att importera kontakten.

Kopiera kontakter från ett konto till ett annat

1. På fliken Kontakter trycker du på > Hantera kontakter.
  2. Tryck på Kopiera kontakter och välj sedan en kontakttyp eller ett onlinekonto att kopiera ifrån.
    Obs!: Kontakter från dina sociala nätverkskonton kan inte kopieras.
  3. Välj en kontakttyp eller ett konto som du vill spara till.