Din kontaktlista

I programmet Kontakter listas alla kontakter i HTC One V och från de online-konton som du är inloggad på.

Din kontaktlista visar också kontakter lagrade på ditt SIM-kort (markerade med ).

Obs!: För att visa Twitter-kontakter och deras tweetar i Kontakter måste du ladda ner, installera och logga in på Twitter för HTC Sense. Hämta det genom att öppna HTC Hub-programmet och gå till Program > Kategorier A - Z > HTC Essentials.

För att kunna hämta program från HTC Hub måste du skapa ett HTC-konto.

Du kan:
  • Öppna din profil och redigera din kontaktinformation.
  • Skapa, redigera eller hitta kontakter.
  • Se statusuppdateringar.
  • Trycka på ett namn för att visa den kontaktens lagrade information.
  • Se en meddelandeikon när en kontakt har skickat dig nya meddelanden eller när det är kontaktens födelsedag.
  • Kolla vem som är online på Google Talk. Onlinestatusikoner visas när du är inloggad på Google Talk.

Filtrera din kontaktlista

Välj vilka kontokontakter som ska visas.
  1. På fliken Kontakter, tryck på i det övre fältet.
  2. Välj de onlinekonton som innehåller de kontakter du vill visa.
  3. Tryck på .
Tips: Ställ in alternativen för sortering av kontakter genom att trycka på > Inställningar.

Ställa in alternativ för kontaktsökning

Utöver att söka efter kontakter via namn kan du också söka efter andra kriterier, t.ex. deras gruppnamn eller företag.
  1. På fliken Kontakter trycker du på > Inställningar.
  2. Tryck på Sök kontakter efter och välj sedan kriterier att söka efter.