Lägga till ett eller flera Google-konton
Inställningar & tjänster

Lägga till ett eller flera Google-konton

Logga in på ditt Google-konto för att se dina Gmail-kontakter och-kalendrar samt för att använda Google-appar på HTC One V.
  1. Öppna Meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på Google.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att logga in på ett konto eller skapa ett nytt konto.
Obs!: Om du la till mer än ett Google-konto tillåter appar som t.ex. Gmail att du växlar mellan dina konton.

Har du glömt lösenordet till ditt Google-konto?

Om du har glömt bort lösenordet till ditt Google-konto kan du besöka Google webbplats för att försöka få det tillbaka.
  1. Öppna webbläsaren i HTC One V eller i datorn
  2. Gå till www.google.com/accounts/recovery.
  3. Välj Jag har glömt mitt lösenord och ange sedan den e-postadress eller det användarnamn som du använder för att logga in på ditt Google-konto.
  4. Klicka på Fortsätt.
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att återställa ditt lösenord.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-v