Ställa in en låt som ringsignal

Välj en låt i ditt Musikbibliotek och ställ in den som ringsignal för en favoritkontakt.

1. På startsidan trycker du på > Musik > Min telefon.
  2. Leta rätt på låten som du vill ha som ringsignal.
  3. Tryck på > Ange som ringsignal.
  4. Tryck på Ringsignal eller Ringsignal för kontakt. Om du väljer Ringsignal för kontakt, välj de kontakter du vill förknippa ringsignalen med.

Klippa en mp3-ringsignal

Använd ringsignalsklipparen i appen Musik om du endast vill använda en del av låten som ringsignal.
  1. När du hittar den låt du söker efter, tryck på > Använd som ringsignal > Klipp ringsignalen.
  2. Dra de två reglagen till den del där du vill att ringsignalen ska börja och sluta.

För mer exakt klippning, tryck på den vänstra eller den högra pilknappen. Tidsmarkeringarna indikerar var i låten du befinner dig.

3. När du är klar med klippningen trycker du på Ange som.
  4. Välj om du vill ställa in den klippta låten som din Ringsignal eller Ringsignal för kontakt.
Tips: Den nya ringsignalen visas i telefoninställningarna. Öppna Meddelandepanelen och tryck sedan på Inställningar > Ljud > Ringsignal.