Skapa en spellista
APPAR OCH FUNKTIONER

Skapa en spellista

Personanpassa din musik med musikspellistor. Skapa en spellista med dina absoluta favoritlåtar eller skapa en som matchar hur du känner dig just idag. Du kan göra så många spellistor som du vill ha.
  1. På startsidan trycker du på > Musik > Min telefon.
  2. Börja spela en låt som du vill lägga till i en ny spellista.
  3. Tryck på > Lägg till i spellista.
    Obs!: Om det inte finns några spellistor uppmanas du att ange ett namn för en ny spellista.
  4. På skärmen Välj uppspelningslista, tryck på .
  5. Ange ett namn på spellistan.
  6. Tryck på Spara.
Tips: Du kan också lägga till ytterligare låtar när du skapar en ny spellista. Tryck på > Lägg till låtar för att lägga till fler låtar.

Spela upp låtarna i en spellista

1. På startsidan trycker du på > Musik > Min telefon.
  2. Tryck på > Uppspelningslistor.
  3. Tryck på en spellista och sedan på den låt du vill spela först.
När du trycker på en låt i listan för att spela den uppdateras listan Spelas nu med låtarna från din spellista.

Hantera spellistor

Då du skapat en spellista kan du lägga till fler låtar i den, arrangera dem i ordning och mycket mer.

1. På startsidan trycker du på > Musik > Min telefon.
  2. Tryck på > Uppspelningslistor, och sedan på den uppspelningslista du vill redigera.
  3. Tryck på > Redigera uppspelningslista.
    Lägg till låtar
    1. Tryck på > Lägg till låtar.
    2. Tryck på för att välja kategori och bläddra efter låtar.
    3. Välj de låtar som du vill lägga till i spellistan och tryck sedan på Lägg till.
    Ordna om låtar Tryck och håll ned intill den låt som du vill flytta och dra den sedan till dess nya position.
    Radera låtar Välj de låtar som du vill radera från uppspelningslistan.
    Ändra spellistans namn Skriv in det nya namnet på spellistan i titeltextrutan.
  4. Tryck på Spara.

Radera spellistor

1. På startsidan trycker du på > Musik > Min telefon.
  2. Tryck på > Uppspelningslistor.
  3. Du kan:
    • Tryck och håll ned den uppspelnignslista du vill ta bort och tryck sedan på Radera uppspelningslistor.
    • Tryck på > Radera uppspelningslistor för att ta bort flera uppspelningslistor.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-v