Lyssna på musik

Lyssna på dina favoritlåtar med HTC One V med programmet Musik.

1. Då du söker i din musiksamling, tryck på en låt för att spela upp den.
  2. Tryck på ikonerna på skärmen för att styra musikuppspelningen, upprepa låtar med mera.
Tryck och dra med fingret över förloppsindikatorn för att hoppa till en annan del av låten.
Visa alternativ för att lägga till låten till en uppspelningslista, dela låten, med mera.
Slå av och på Slumpvis. (Slumpvis är avstängt när knappen är grå.)
Gå igenom repeteringslägena: repetera alla låtar, repetera aktuell låt och repetera inte.

Hitta musikvideor på YouTube

Det är lätt att hitta musikvideor av låten du lyssnar på på YouTube. På skärmen i Spelas nu trycker du på > Sök > YouTube.

Uppdatera albumomslag

1. På skärmen i Spelas nu trycker du på > Uppdatera albumomslag.
  2. Välj om du vill uppdatera alla albumomslag automatiskt eller manuellt eller bara den aktuella låten i listan Spelas nu.

Spela upp musik från låsskärmen

När du lyssnar på musik och skärmen stängs av trycker du på STRÖM för att slå på skärmen igen och kontrollera uppspelningen av musik direkt på låsskärmen.
Tips: Du kan även pausa uppspelningen av musik direkt från Meddelandepanelen.

Få din musik att låta bättre

När du ansluter hörlurar startar HTC One V automatiskt Beats Audio profilen för att ge dig en bättre musikupplevelse.
För att sätta på eller stänga av Beats Audio profilen, öppna notifieringspanelen och tryck sedan på > Ljud > Ljudförbättrare.