Ställa in alternativ för webbläsaren

Anpassa webbläsaren till dina surfvanor. Ställ in alternativ för visning, sekretess och säkerhet när du använder webbläsaren.
På webbläsarskärmen trycker du på > Inställningar.

Ställa in din startsida

1. På webbläsarskärmen trycker du på > Inställningar.
  2. Tryck på Allmänt > Ange startsida.
  3. Välj den startsida du vill använda.

Välja när du ska visa innehåll som är kompatibelt med Adobe Flash

Välj vilket Adobe Flash-innehåll du vill se på en webbsida och när du vill se det.
  1. På webbläsarskärmen trycker du på > Inställningar.
  2. Tryck på Avancerat > Aktivera Flash och insticksprogram > På begäran.

Efter att ha valt På begäran kan du visa Adobe Flash-innehållet genom att trycka på på webbsidan.