Hämta filer och appar

Du kan ladda ner filer och appar direkt från dina favoritwebbsidor.
Viktigt: Filer och appar som hämtas från webben kan komma från okända källor. För att skydda HTC One V och din personliga data rekommenderar vi å det starkaste att du endast hämtar och öppnar filer du litar på.
  1. Öppna din webbläsare och gå sedan till webbsidan där du kan ladda ner den fil du vill ha.
  2. Gör något av följande:
    • Följ webbplatsens instruktioner för hämtning av appar.
    • Tryck och håll ner på en bild eller en länk och tryck sedan på Spara länk.
Innan du kan installera den nerladdade appen måste du ställa in HTC One V så att den tillåter installation av appar från tredje part i Inställningar > Säkerhet > Okända källor.

Visa nedladdade filer

1. På startsidan trycker du på > Hämtningar.
  2. Tryck på en fil för att öppna den.