Spara webbinnehåll för ett senare tillfälle
Bekväm läsning och sparande av webbinnehåll

Spara webbinnehåll för ett senare tillfälle

Spara webbsidor för att läsa senare, t.o.m. utan internetanslutning. Vissa videoklipp på webbsidor kan också läggas till i tittarlistan så att du snabbt kan hitta dem och visa dem när du har tid.
Viktigt: Endast webbsidor sparas på HTC One V. Du behöver en internetanslutning när du öppnar länkade sidor och videoklipp.
  1. Medan en webbsida visas trycker du på > Lägg till.
  2. Gör något av följande:
    • För att spara en webbsida i din lista, tryck på Läslista.
    • Tryck på Se-lista om webbsidan innehåller ett eller flera videoklipp och välj sedan de videoklipp som ska läggas till i Se-lista.

Visa objekt i din Läslista eller Tittarlista

1. Medan en webbsida visas trycker du på Sparat.
  2. På fliken Sparat, gör ett av följande:
    • Under Läslista, tryck på en miniatyrbild av den webbsida du vill öppna.
    • Under Se-lista, tryck på en miniatyrbild av det videoklipp du vill öppna.
    • Tryck på för att visa fler alternativ.