Lägga till och hantera dina bokmärken

Bokmärka en webbsida

Viktigt: Bokmärka en webbsida på en vanlig webbläsarskärm (inte när du använder en inkognitoflik).
  1. Medan en webbsida visas trycker du på > Lägg till.
  2. Tryck på Bokmärken.
  3. Redigera bokmärkets namn om det behövs.
  4. Spara ett bokmärke till en ny mapp genom att trycka på Bokmärken.
  5. På skärmen Lägg till i, tryck på > Ny mapp.
  6. Tryck på Klart.

Öppna ett bokmärke

1. Medan en webbsida visas trycker du på > Bokmärken.
  2. På fliken Bokmärken navigerar du till bokmärket du vill öppna och trycker sedan på det.
Tips: Om du har ställt in Google Chrome synkronisering på ditt Google konto, tryck på på skärmen Bokmärken och välj det Google konto som ska visas för dina synkroniserade bokmärken.

Redigera ett bokmärke

1. Medan en webbsida visas trycker du på > Bokmärken.
  2. På fliken Bokmärken, tryck på > Redigera.
  3. Tryck på till höger om bokmärket du vill redigera.
  4. Ange dina ändringar och tryck sedan på Klart.

Synkronisera dina bokmärken med Google Chrome

Skapa bokmärken från din dators Google Chrome webbläsare och synkronisera dem på HTC One V. För mer information om Google Chrome, gå till http://support.google.com/chrome.
Viktigt:
  • Använd din dators Google Chrome webbläsare för att logga in på ditt Google konto och ställa in Google Chrome synkronisering.
  • Se till att du är inloggad på ditt Google konto varje gång du sparar Google Chrome bokmärken på din dator.
  1. Öppna Meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på ditt Google konto.
  3. Markera alternativet Synkronisera internet.