Säkerhetskopiera textmeddelanden

1. På startsidan trycker du på > Meddelanden.
  2. Tryck på > Säkerhetskopiera SMS > Säkerhetskopiera SMS.
  3. Ange ett namn på säkerhetskopiefilen och tryck på OK.

Säkerhetskopiera textmeddelanden via e-post

Viktigt: Du behöver ställa in ditt e-postkonto i E-postprogrammet.
  1. På skärmen Alla meddelanden trycker du på > Säkerhetskopiera SMS.
  2. Tryck på Säkerhetskopiera SMS via e-post.

Programmet E-post skapandeskärm öppnas med den säkerhetskopierade filen bifogad.

3. Ange din e-postadress.
  4. Skriv meddelandet och tryck sedan på Skicka.
För att återställa textmeddelande på HTC One V, öppna e-postmeddelandet med den säkerhetskopierade filen från programmet E-post. Tryck först på bilagan för att ladda ner den och tryck sedan på den igen för att öppna den säkerhetskopierade filen för import.

Återställa textmeddelanden

Du kan endast återställa textmeddelanden som har exporterats via funktionen Säkerhetskopiera SMS.
  1. På startsidan trycker du på > Meddelanden.
  2. Tryck på > Säkerhetskopiera SMS > Återställ SMS.
  3. Tryck på den säkerhetskopiefil du vill importera.
  4. Tryck på OK.