Hantera meddelandekonversationer

Låsa ett meddelande

Du kan låsa ett meddelande så att det inte tas bort även om du tar bort andra meddelanden i konversationen.

1. På skärmen Alla meddelanden trycker du på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandeutbytet med den här kontakten.
  2. Tryck på meddelandet som du vill låsa.
  3. Tryck på Lås meddelande på alternativmenyn. En låsikon visas.

Kopiera ett SMS till ditt SIM-kort

1. På skärmen Alla meddelanden trycker du på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandeutbytet med den här kontakten.
  2. Tryck på meddelandet och tryck sedan på Kopiera till SIM. En SIM-kortsikon visas.

Ta bort ett meddelande

1. På skärmen Alla meddelanden trycker du på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandeutbytet med den här kontakten.
  2. Tryck på meddelandet som du vill radera.
  3. Om meddelandet är låst trycker du på Lås upp meddelande på alternativmenyn och trycker på meddelandet för att visa alternativmenyn igen.
  4. Tryck på Ta bort meddelande och tryck sedan på OK.

Radera flera meddelanden i en konversation

1. På skärmen Alla meddelanden trycker du på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandeutbytet med den här kontakten.
  2. Tryck på > Radera.
  3. Tryck på Ta bort efter markering eller Ta bort efter telefonnummer (om kontakten använde flera olika telefonnummer under konversationen).
Tips: I Meddelanden inställningarna, tryck på Allmänt > Ta bort gamla meddelanden för att ta bort gamla meddelanden per konversation.

Radera en konversation

1. På skärmen Alla meddelanden trycker du och håller nere en kontakt (eller ett telefonnummer) vars meddelanden du vill radera och trycker sedan på Radera.
  2. Tryck på OK för att radera hela tråden.
    Obs!: Inga låsta meddelanden i konversationstråden tas bort såvida du inte markerar kryssrutan Ta bort låsta meddelanden.

Radera flera konversationer

1. På skärmen Alla meddelanden trycker du på > Radera.
  2. Välj de konversationstrådar du vill ta bort.
  3. Tryck på Radera. Låsta meddelanden kommer inte att raderas.