Internetsamtal

När du är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk kan du ringa och ta emot samtal genom ett Internetsamtalskonto.
Viktigt: Innan du lägger till ett Internetsamtalskonto måste du har registrerat dig hos en Internetsamtalstjänst som stöder röstsamtal över SIP, Session Initiation Protocol. Internetsamtal till telefonnummer kan medföra extra avgifter.

Lägga till ett Internetsamtalskonto

1. Öppna Meddelandepanelen och tryck sedan på > Ring.
  2. Under Inställningar för Internetsamtal trycker du på Konton.
  3. Tryck på Lägg till konto.
  4. Ange din kontoinformation.
  5. Tryck på > Spara.
  6. Om du vill ställa in HTC One V på att ta emot Internetsamtal på ditt tillagda konto trycker du på markeringsknappen Ta emot inkommande samtal.

Ringa ett Internetsamtal

Ring ett Internetsamtal till antingen din kontakts Internetsamtalskonto eller telefonnummer.
Ring något av följande:
Internetsamtalskonto
  • Från Kontakter trycker du på en kontakt som har ett Internetsamtalskonto och trycker sedan på Internetsamtal.
  • Från Samtalshistorik trycker du på en Internetsamtalslogg.
Telefonnummer Aktivera först Internetsamtal för dina utgående samtal. Öppna Meddelandepanelen och tryck sedan på > Ring. Tryck på Använda Internetsamtal och markera sedan antingen För alla samtal när datanätverk är tillgängligt eller Fråga före varje samtal.