KOMMUNIKATION
Använda röstuppringning
KOMMUNIKATION

Använda röstuppringning

Använd röstuppringning för att ringa ett telefonnummer med ett enda tryck. Du kan t.ex. tilldela en kontakts nummer siffran 2 och helt enkelt trycka och hålla nere 2:an för att slå numret.
Obs!: Nummer 1 är normalt reserverat för röstbrevlådan. Tryck och håll nere den här tangenten för att ringa röstbrevlådan och få dina röstmeddelanden.

Lägg till en röstuppringningstangent

1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på > Snabbnummer.
  3. Tryck på och välj sedan en kontakt i listan.
  4. På skärmen för Snabbnummer väljer du telefonnummer för den kontakt som ska användas och en röstuppringningstangent att använda.
  5. Tryck på Spara.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-v