KOMMA IGÅNG
Ordna om eller ta bort widgetar och ikoner på Startsidan
KOMMA IGÅNG

Ordna om eller ta bort widgetar och ikoner på Startsidan

Flytta en widget eller ikon

1. Tryck på och håll in widgeten eller ikonen du vill flytta.
  2. Dra widgeten eller ikonen till en ny plats på skärmen.
    Obs!:
    • Du kan pausa vid den vänstra eller högra kanten av skärmen för att dra widgeten eller ikonen till en annan startsida.
    • När du drar en widget till en punkt som är upptagen av en annan widget eller ikon flyttas den widgeten eller ikonen automatiskt för att ge plats.
  3. När widgeten eller ikonen är på önskad plats lyfter du fingret.

Ta bort en widget eller ikon

1. Tryck på och håll in widgeten eller ikonen du vill ta bort och dra den sedan till .
  2. När widgeten eller ikonen blir röda lyfter du fingret.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-v