Ta ett panoramafoto
Ta panoramabilder

Ta ett panoramafoto

Från Golden Gate-bron till Eiffeltornet - du kan fånga vad som helst, brett som högt, på en enda bild.
  1. På skärmen Sökare trycker du på .
  2. Tryck på Panorama.
    Obs!: Zoom och blixt är inaktiverade när du är i detta läge.
  3. När du är redo att ta den första bilden trycker du på . Riktningspilar visas och uppmanar dig att panorera åt vänster eller höger i landskapsläge (eller upp eller ner i porträttläge).
  4. När du panorerar visas en guide på skärmen. Använd den till att rama in den första delen av den scen du vill fotografera.
  5. Fortsätt att röra på HTC One V så smidigt du kan. Kameran tar automatiskt fem bilder i rad.
  6. Tryck på för att när som helst avbryta inspelningen.
Kameran syr ihop bilderna till ett enda foto.