Ta flera bilder kontinuerligt

Vill du ta bilder av rörliga motiv? Vare sig det är dina barns fotobollsmatch eller en biltävling kan du fånga in spänningen.
Viktigt: Se till att du har öppnat Auto-tema för att kunna använda den här funktionen.
  1. På skärmen Sökare, tryck och håll ner . Kameran tar upp till 20 bilder i följd av motivet.
    Tips: Vill du ta många fler bilder? Tryck på > Seriebildstagning och avmarkera sedan alternativet Begränsa till 20 rutor.
  2. När du tagit bilderna, välj den bild du tycker bäst om och tryck sedan på Bästa bild. Spara fler bilder ifrån tagningen genom att helt enkelt radera de bilder du inte vill behålla.