Synkronisera dina media och data med HTC Sync Manager

Med HTC Sync Manager kan du njuta av samma mäktiga media oavsett om du sitter vid datorn eller är på språng. Använd den också för att spara samma kontakter, viktiga dokument och annan data på både HTC One V och på datorn.
HTC Sync Manager är ersättning för HTC Sync och har många fler funktioner. Du kan:
  • Spela musik och videor med den inbyggda spelaren. Du kan också spela iTunes och Windows Media spelares spellistor.
  • Hantera ditt bibliotek med musik, bilder och videor på datorn.
  • Få musik från dina CD-skivor till datorn.
  • Synkronisera bilder, musik, videos, spellistor och album mellan HTC One V och din dator.
  • Synkroniseringsinformation såsom kontakter, kalender, dokument och webbokmärken mellan HTC One V och din dator.

För att ta reda på hur detta program installeras och används se Grundläggande information om HTC Sync Manager.

Obs!: Ladda ner och installera HTC Sync Manager (när den är tillgänglig) från www.htc.com/help. Under tiden kan du hämta och använda den senaste versionen av HTC Sync för att synkronisera dina medier och data.