Få bilder, video och musik till eller från HTC One V

Det finns två sätt att överföra dina media.
  • Anslut HTC One V till datorn och välj Diskenhet läge. Din dator kommer att känna igen den som en flyttbar USB-enhet och du kan kopiera dina media mellan dessa.
  • Ladda ned och använd HTC Sync Manager programmet. Du kan enkelt ställa in det att synkronisera mappar som innehåller media och spellistor på din dator med HTC One V. HTC Sync Manager kan alltså automatiskt överföra bilder och video från HTC One V till din dator.
Obs!: Hämta och installera HTC Sync Manager när den är tillgänglig på vår webbplats. Under tiden kan du hämta och använda den senaste versionen av HTC Sync för att synkronisera dina medier och data.