KOMMA IGÅNG
Lägga till kontakter i HTC One V
KOMMA IGÅNG

Lägga till kontakter i HTC One V

Du kan lägga till kontakter i HTC One V på flera sätt.
Synkronisera med din dator Synkronisera kontakterna från din gamla telefon med datorn och använd sedan HTC Sync eller HTC Sync Manager för att synkronisera HTC One V med datorns Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows-kontakter.
Gmail Google-kontakter importeras till HTC One V då du loggat in på ditt Google-konto. Du kan också skapa fler Google-kontakter direkt från HTC One V.
Sociala nätverkskonton Logga in på dina sociala favoritnätverk för att importera kontaktinformation från dem.
Telefonkontakter Du kan om du vill skapa och lagra kontakter direkt i HTC One V eller föra över befintliga kontakter från din gamla telefon.
SIM-kort Kopiera alla dina SIM-kontakter till HTC One V.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC One V synkroniserar dina arbetskontakter från Microsoft Exchange ActiveSync-servern på din arbetsplats.
Överför Använd programmet Överför om du vill överföra inte bara dina kontakter men även kalenderhändelser och SMS från din gamla telefon till HTC One V.

Överföra kontakter från den gamla telefonen

Överför enkelt kontakter från din gamla telefon till din HTC One V via Bluetooth. Beroende på din telefonmodell kan du även överföra andra typer av data, som kalenderhändelser och SMS, till din HTC One V.
  1. Från startsidan trycker du på > Överför.
  2. Tryck på Nästa för att börja.
  3. Välj din gamla telefons namn och modell.
  4. På din gamla telefon, starta Bluetooth, ställ det i upptäckbart läge och följ sedan instruktionerna på skärmen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-v