Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta HTC One V i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Dessutom förhindrar det att knappar råkar tryckas in när HTC One V ligger i väskan. Du kommer dock fortfarande att ta emot meddelanden och samtal, och missade samtal och meddelanden visas på låsskärmen.
Tips: För att förhindra att missade samtal eller meddelanden visas på låsskärmen, öppna meddelandepanelen och tryck på och sedan på > Sekretess.

Byta till viloläge

Tryck snabbt på STRÖM-knappen för att stänga av skärmen och gå in i viloläge. HTC One V sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag.

Aktivera från viloläge

Om du vill aktivera HTC One V manuellt trycker du på STRÖM-knappen. Du måste låsa upp skärmen.
Obs!: HTC One V aktiveras automatiskt när du har ett inkommande samtal.

Låsa upp skärmen

Dra upp ringen för att låsa upp skärmen.
Obs!: Om du har ställt in ett grafiskt lösenord, en PIN-kod eller ett lösenord blir du ombedd att rita mönstret på skärmen eller ange PIN-koden eller lösenordet för att skärmen ska låsas upp.
Om du har ställt in en händelsepåminnelse eller ett alarm kan du dra eller till ringen för att pausa eller avvisa händelsen eller alarmet.

Öppna en app eller mapp från låsskärmen

• På låsskärmen drar du en app- eller mappikon till ringen för att låsa upp skärmen och gå direkt till appen eller mappen.
    Tips: Genvägarna på låsskärmen är samma som visas i startfältet på startsidan. Byt genvägar på låsskärmen genom att byta ut apparna eller mapparna i startfältet.
  • När ett meddelande eller information visas på låsskärmen, t.ex. ett missat samtal eller ett nytt meddelande, kan du dra det till ringen för att gå direkt till programmet.