Konfigurera HTC One V för första gången

När du slår på HTC One V för första gången blir du uppmanad att konfigurera den.
Följ bara anvisningarna på skärmen så kommer du att kunna börja använda enheten på nolltid.
Obs!: En del funktioner som behöver ansluta till Internet såsom platsbaserade tjänster och autosynkronisering av dina online-konton kan medföra extra dataavgifter. Inget att oroa sig för. Du kan aktivera eller inaktivera dem i Inställningar senare.

När HTC One V har startats visas Snabbtips på vissa skärmar (t.ex. startsidan) som visar dig hur du använder HTC One V. Tipsen för en skärm visas inte igen när du har stängt dem.

För att se ett snabbtips igen, öppna meddelandepanelen och tryck sedan på > Om > Hjälp > Visa alla snabbtips.