Lock på undersidan

Ta bort locket på undersidan

Ta bort locket på undersidan så kommer du åt SIM-kortplatsen och minneskortplatsen.
  1. Håll HTC One V i ett stadigt grepp med framsidan vänd nedåt.
  2. Använd båda tummarna för att trycka ut och ta bort kåpan på undersidan.

Sätta tillbaka locket på undersidan

Viktigt: Antennerna sitter under locket. För att få bästa signal för samtal och dataanslutning, se till att sätta på locket ordentligt.
  1. Rikta in flikarna under det bakre locket med skårorna på telefonens sida.
  2. Tryck ned det undre locket med tummarna och tryck sedan på det tills det låses på plats.
    Ett klick hörs när kåpan på undersidan hamnar på plats.