KOMMA IGÅNG
HTC One V
KOMMA IGÅNG

HTC One V

1. TILLBAKA
  2. STARTSIDA
  3. SENASTE APPAR
  4. VOLYM
  5. STRÖM
  6. Meddelande-LED
  7. 3,5 mm headsetjack
  8. Avståndssensor
  9. USB-anslutning
Viktigt:
  • Om du vill använda ett skärmskydd, täck inte över avståndssensorn. Du kan köpa ett skärmskydd speciellt avsett för HTC One V som redan har en liten öppning för sensorn.
  • HTC One V ger dig inbyggt lagringsutrymme så att du omedelbart kan ta foton och video eller kopiera filer direkt ur förpackningen. För at maximera lagringsutrymmet för mer media och filer måste du köpa och sätta in ett minneskort.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-v