Olika sätt att säkerhetskopiera filer, data och inställningar

Olika sätt att säkerhetskopiera filer, data och inställningar

Är du rädd för att förlora viktiga saker på HTC One SV? Säkerhetskopiera HTC One SV innan du raderar lagringsutrymmet, utför en fabriksåterställning eller uppgraderar till en ny telefon.

HTC Backup

Använd det inbyggda HTC Backup för att säkerhetskopiera dina konton, program, inställningar m.m. till molnet så att det blir enklare att återställa dem på HTC One SV (efter en fabriksåterställning) eller en nyare telefon. För mer information, se .

HTC Sync Manager

Använd HTC Sync Manager för att importera musik, foton och video från HTC One SV till datorn.

Du kan även synkronisera lokalt sparade kontakter, kalenderhändelser, bokmärken och spellistor mellan HTC One SV och datorn. Du kan även säkerhetskopiera textmeddelanden, samtalshistorik, kontakter och annat innehåll till HTC Sync Manager så att du kan återställa dem till samma telefon eller en annan telefon senare.

För mer information, se Om HTC Sync Manager.

Övriga alternativ för säkerhetskopiering

Om du vill kan du separat säkerhetskopiera dina data eller filer.

I vissa program kan du säkerhetskopiera data till telefonens lagringsutrymme, för enkel återställning efter en fabriksåterställning.

Viktigt: Om du säkerhetskopierar data till lagringsutrymmet, glöm inte bort att radera det vid en fabriksåterställning.
Meddelanden Säkerhetskopiera dina textmeddelanden till telefonens lagringsutrymme, eller spara dem som e-postbilaga.
Kontakter
  • Spara kontakter och övrig personlig information till ditt online-konto så att du kan synkronisera dem när du byter till en annan telefon.
  • Om du har lokalt sparade kontakter i Kontakter-programmet, exportera dem till telefonens lagringsutrymme.
Filer
  • Kopiera och klistra in filer manuellt genom att ansluta HTC One SV till datorn som en diskenhet.
  • Ladda upp filer till online-lagring och -tjänster.
Övrig data
  • Om du lagt till nya ord i din personliga ordlista i tangentbordet på skärmen, säkerhetskopiera ordlistan till lagringsutrymmet eller spara som e-postbilaga.
  • Kontrollera de andra programmen för att se om de stöder exportering av data till lagringsutrymmet.