Starta om HTC One SV (Hård omstart)

Om HTC One SV har en ihållande problem som inte kan lösas, kan du göra en fabriksåterställning (kallas även för hård återställning eller huvudåterställning). En fabriksåterställning återställer telefonen till sitt ursprungsläge — stadiet innan du satte på telefonen för första gången.

Följande kommer att tas bort från telefonen när du gör en fabriksåterställning:

• Ditt Google-konto
  • Alla konton som du lagt till i Inställningar > Konton och synkronisering och data i anslutning till dessa konton
  • Personliga data som du skapat eller synkroniserat, som t.ex. din profil, kontakter, meddelanden, e-post, kalenderhändelser m.m.
  • System- och programdata och inställningar
  • Nedladdade appar

Filer som musik, foton, videor och dokument kommer också att tas bort om du väljer alternativet Radera alla data.

Se till att säkerhetskopiera alla data och filer som du vill behålla innan du gör en fabriksåterställning.

Obs!: En fabriksåterställning behöver inte radera alla data från telefonen permanent, inklusive personlig information.

Utföra en fabriksåterställning från inställningarna

1. Gå till Inställningar och tryck på Säkerhetskopiera och återställ.
  2. Tryck på Återställ telefon.
  3. Om du vill radera media och annan data från HTC One SV, välj Radera alla data.

För att ta bort media och annan data på minneskortet, tryck på Radera SD-kort.

4. Tryck på OK.

Utföra en fabriksåterställning med maskinvaruknapparna

Om det inte går att slå på HTC One SV eller komma åt inställningarna kan du använda maskinvaruknapparna på HTC One SV för att utföra en fabriksåterställning.

Viktigt: Alternativet Snabbstart i Inställningar > Ström får inte vara markerat.
  1. Ta ut batteriet, vänta i några sekunder, och sätt in batteriet igen.
  2. Tryck och håll ned knappen VOLYM NER och tryck sedan och håll ner STRÖM-knappen.
  3. Vänta tills skärmen med de tre Android-bilderna visas och släpp sedan STRÖM- och VOLYM NER-knapparna.
  4. Tryck på VOLYM NER för att välja FABRIKSÅTERSTÄLLNING och tryck sedan på STRÖM-knappen.