Starta om HTC One SV (Mjuk omstart)
Inställningar & tjänster

Starta om HTC One SV (Mjuk omstart)

Om HTC One SV är långsammare än normalt, inte svarar eller har ett program som inte fungerar korrekt, testa att starta om telefonen och se om det löser problemet.

1. Om skärmen är avstängd trycker du på STRÖM-knappen för att slå på den igen. Om du har ställt in en låsskärm så måste den låsas upp.
  2. Tryck på och håll in STRÖM-knappen och tryck sedan på Starta om.
  3. Tryck på Starta om när du blir uppmanad att bekräfta.
Obs!: Om dessa steg inte fungerar kan du ta ut batteriet och sätta in det igen och sedan slå på HTC One SV för att starta om den.

HTC One SV svarar inte?

Om HTC One SV inte svarar när du trycker på skärmen eller knapparna kan du ändå starta om den.
Tryck och håll in STRÖM-knappen i minst tio sekunder. HTC One SV startar om automatiskt.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-sv