Wi‑Fi-utskrift

Wi-Fi-utskrift

Anslut HTC One SV till en skrivare som stöds via Wi-Fi och skriv ut dokument, e-postmeddelanden, foton m.m.
Viktigt: Både skrivaren och HTC One SV måste vara på och anslutna till samma lokala nätverk. Anslut HTC One SV till det lokala nätverket via Wi-Fi. Se bruksanvisningen till din skrivare för mer information om hur du ansluter skrivaren till ett lokalt nätverk.
  1. Öppna ett program (som t.ex. E-post eller Kalender) och öppna sedan objektet som du vill skriva ut.
  2. Tryck på > Skriv ut (eller Mer > Skriv ut).
  3. På skärmen Skriv ut trycker du på den skrivare som du vill använda.
  4. Om det är fler än en sida att skriva anger du önskat sidintervall.
    Tips: Tryck på Avancerat för att ställa in sidstorlek, utskriftens layout och sidorientering, samt för att välja utskrift i färg eller svartvitt.
  5. Tryck på Skriv ut.

Du kan kontrollera utskriftsdetaljerna genom att öppna Meddelandepanelen och sedan trycka på det objekt som du skriver ut.

Skriva ut en bild

1. När du befinner dig i Galleri, öppna fotot som du vill skriva ut.
  2. Tryck på fotot.
  3. Tryck på > Skriv ut och tryck sedan på den skrivare som du vill använda.
  4. Tryck på Skriv ut.

Du kan kontrollera utskriftsdetaljerna genom att öppna Meddelandepanelen och sedan trycka på det objekt som du skriver ut.

Lägga till en skrivare

Om din skrivare inte visas i listan måste du lägga till den.
Viktigt: Skrivaren måste finnas i samma Wi-Fi-nätverk som du använder.
  1. På skärmen Skriv ut trycker du på Lägg till skrivare.
  2. Ange IP-adressen till den skrivare du vill lägga till och välj en port. Om du inte vet skrivarens IP-adress, be din nätverksadministratör om hjälp.
  3. Tryck på Nästa och välj skrivarens tillverkare och modell.
  4. Tryck på Spara.

Skrivaren visas i listan och du kan trycka på den för att skriva ut din bild eller ditt dokument.