Kryptera data på HTC One SV

Du kan kryptera data som onlinekonton, inställningar, musikfiler och andra medier. Efter krypteringen måste du ange PIN-koden eller lösenordet för låsskärmen för att starta telefonen och komma åt datan.
Viktigt:
  • Ställ in en PIN-kod eller ett lösenord för låsskärmen innan du krypterar din data.
  • Ladda batteriet fullt och håll HTC One SV ansluten till nätadaptern under krypteringen. Krypteringsprocessen tar ungefär en timme.
  • Du kan inte ångra krypteringen. Om du vill återgå till en okrypterad telefon måste du utföra en fabriksåterställning.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Lagring.
  2. Välj krypteringsalternativ för den typ av lagring som du vill kryptera.
  3. Tryck på OK.
  4. Ange PIN-koden eller lösenordet för låsskärmen och tryck på Nästa.
  5. Tryck på OK.
Krypteringen påbörjas och förloppet visas. Telefonen kommer kanske att startas om några gånger.
När krypteringsprocessen fullbordats, ange PIN-koden eller lösenordet.