Ställa in ett skärmlås för att hjälpa till att skydda HTC One SV

Ställa in ett skärmlås för att hjälpa till att skydda HTC One SV

Hjälp till att skydda din personliga information och förhindra andra från att använda HTC One SV utan din tillåtelse.

Välj att ställa in ett grafiskt lösenord, numerisk PIN-kod eller något annat medel för att göra din telefon säkrare. Du kommer att uppmanas att låsa upp skärmen varje gång som HTC One SV slås på eller när den varit inaktiv under en viss tidsperiod.

1. Gå till Inställningar och tryck på Säkerhet.
  2. Tryck på Skärmlås.
  3. Välj ett skärmlåsalternativ och ställ in skärmlåset.
  4. Tryck på Lås telefon efter och ange sedan tidsgränsen innan skärmen ska låsas.
    Tips: Du kan även avmarkera Gör mönster synligt eller Gör lösenord synliga om du inte vill att skärmlåset ska visas när du anger det på skärmen.

Har du glömt bort ditt grafiska lösenord?

Om du har glömt bort det grafiska lösenordet för skärmen har du upp till fem försök på dig för att försöka låsa upp HTC One SV.

Om du misslyckas kan du låsa upp HTC One SV genom att ange användarnamnet och lösenordet för ditt Google-konto.

1. På upplåsningsskärmen anger du det grafiska lösenordet.
  2. När du efter det femte försöket uppmanas vänta i 30 sekunder, tryck på OK.
  3. Om skärmen stängs av, tryck på STRÖM-knappen för att slå på skärmen igen och sedan låsa upp skärmen.
  4. Tryck på knappen Glömt ditt grafiska lösenord? när det visas.
  5. Ange namn och lösenord för ditt Google-konto och tryck sedan på Logga in. Du blir då ombedd att skapa ett nytt grafiskt lösenord. Om du inte längre vill göra det, tryck på Inget eller tryck på .