Kontrollera batterianvändning

Se en rankinglista över program som använder batteriet. Du kan också se hur mycket och hur länge batteriet har använts för varje program.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Ström.
  2. Tryck på Använding och tryck därefter på ett program för att se hur mycket batteri det använder. Du kan se hur mycket av batteriet som används av resurser som t.ex. CPU-enheten för programmet och andra användningsuppgifter.
Tips: Om du ser knappar medan du visar detaljerna för ett programs batterianvändning kan du trycka på dem för att justera inställningar som påverkar batterianvändning, stoppa programmet m.m.

Visa batteriets procent

Du kan se batteriets återstående procent direkt på statusfältet.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Ström.
  2. Välj Visa batterinivå.