Använda HTC One SV som trådlös router

Dela din dataanslutning med andra enheter genom att förvandla HTC One SV till en trådlös router.

Obs!:
  • Se till att dataanslutningen är aktiverad.
  • Du måste ha en godkänd dataanslutning som kopplats till ditt konto av din mobiloperatör för att använda denna tjänst. Enheter som är anslutna till din Wi-Fi Surfpunkt användar data från ditt mobilabonnemang.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Trådlöst och nätverk, tryck på Mer.
  2. Tryck på Delning av mobilt nätverk > Inställningar för Mobil Wi-Fi-Hotspot.
  3. Ange ett routernamn eller använd routerns standardnamn.
  4. Välj säkerhetstyp och ställ in lösenord (nyckel) för din trådlösa router. Om du väljer Ingen i Säkerhet behöver du inte ange ett lösenord.
    Obs!: Lösenordet är nyckeln som andra behöver ange på sina enheter så att de kan ansluta och använda HTC One SV som en trådlös router.
  5. Välj alternativet Mobil Wi-Fi-Hotspot för att slå på den trådlösa routern.

HTC One SV är förberedd för att användas som en trådlös router när du ser i statusfältet.

Viktigt: För att minimera säkerhetsrisken, använd standardinställningarna för säkerhet och ange ett starkt och unikt lösenord.