Kopiera eller ta bort media på din telefon

Ett sätt för att kopiera mediefiler från datorn till telefonen är att använda Windows Explorer (eller Finder-programmet på din Mac dator). Ett alternativt sätt är att använda HTC Sync Manager.

Med HTC Sync Manager kan du kopiera musik, foton, videor, hela album och uppspelningslistor.
  1. Anslut din telefon till datorn. Media som redan har kopierats till telefonen har en -ikon på sin miniatyrbild.
  2. Klicka på ett objekt för att välja det. Eller för att markera flera media för överföring, gör ett av följande:
    Välj flera objekt

Windows: Håll ner CTRL-knappen och tryck sedan på varje objekt.

Mac: Håll ner COMMAND-knappen och tryck sedan på varje objekt.

Välj alla objekt

Windows: Tryck på CTRL + A.

Mac: Tryck på COMMAND + A.

Välj flera objekt i rad Håll ner SHIFT-tangenten och tryck sedan på det första och sista objektet. Eller dra musmarkören över de objekt som du vill välja.
  3. Klicka på en av dessa ikoner:
    Kopiera markerad media till telefonen.
    Ta bort markerad media från telefonen.