Importera dokument från datorn till telefonen automatiskt.

Vill du ta med dig dokument på din telefon? Ställ in HTC Sync Manager att automatiskt importera dokument från en mapp på datorn till telefonen.
  1. Anslut din telefon till datorn.
  2. Om din HTC-telefon har både telefonlagring och ett minneskort, tryck på Hem > SYNKRONISERINGSINSTÄLLNINGAR och välj sedan den lagring som du vill importera dokument till.
  3. Tryck på Filer > SYNKRONISERINGSINSTÄLLNINGAR.
  4. Välj alternativet Synkronisera dokument från följande platser på den här datorn.
  5. Klicka på Lägg till och välj sedan den mapp som innehåller de dokument som du vill importera till telefonen. Du kan lägga till flera mappar.
  6. Klicka på om det här är första gången du importerar. För att tillåta att HTC Sync Manager automatiskt importerar filer och synkroniserar data nästa gång, tryck på Hem > SYNKRONISERINGSINSTÄLLNINGAR och välj sedan Synkronisera automatiskt när telefonen ansluts.