Importa uppsättning av all musik, foton och video från telefonen

Importa uppsättning av all musik, foton och video från telefonen

Du kan ställa in HTC Sync Manager att automatiskt importera uppsättningen av alla mediafiler från telefonen till datorn. Om du redan har importerat en uppsättning kommer HTC Sync Manager att söka efter ny media och endast importera nya.
  1. Anslut din telefon till datorn.
  2. Om din HTC-telefon har både telefonlagring och ett minneskort, tryck på Hem > SYNKRONISERINGSINSTÄLLNINGAR och välj sedan den som du vill importera från.
  3. För att importera all musik, klicka på Musik > INSTÄLLNINGAR och välj sedan Kopiera all musik från telefonen.
  4. För att importera alla foton och videor, klicka på Galleri > INSTÄLLNINGAR och välj sedanImportera foton och video automatiskt från telefon.
    Tips: Välj Ta bort foton och video från telefonen efter import om du vill ta bort foton och video från telefonen efter överföringen.
  5. Klicka på om det här är första gången du importerar en uppsättning. För att tillåta att HTC Sync Manager automatiskt importerar filer och synkroniserar data nästa gång, tryck på Hem > SYNKRONISERINGSINSTÄLLNINGAR och välj sedan Synkronisera automatiskt när telefonen ansluts.