Om HTC Sync Manager
Inställningar & tjänster

Om HTC Sync Manager

HTC Sync Manager stödjer en dator som kör ett Windows- eller Mac-operativsystem.

Dessa saker kan du göra med HTC Sync Manager.

Visa och hantera media på din dator

• Visa musik, foton och video från datorn och hantera dem i HTC Sync Manager.
  • Importera iTunes och Windows Media Player spellistor från datorn till HTC Sync Manager.
  • Spela musik, video och spellistor med den inbyggda spelaren.
  • Bläddra efter och hantera filer på telefonen (endast för Mac).

Överför innehåll

• Enkel överföring av iPhone foton, textmeddelanden, kontakter m.m. till din HTC-telefon.
  • Importera all musik, foton och video från din HTC-telefon till datorn.
  • Kopiera markerad musik, foton och video från datorn till telefonen.
  • Importera dokument från datorn till telefonen.

Säkerhetskopiera och återställ

Säkerhetskopiera din HTC-telefon till datorn så att du kan återställa din säkerhetskopia till samma telefon eller en annan.

Synkronisera uppspelningslistor och data

Synkronisera din musik med uppspelningslistor och data som t.ex. kontakter, kalender och bokmärken mellan telefonen och datorn.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-sv