Dela din telefons Internetanslutning med Internetdelning via USB

Dela din telefons Internetanslutning med Internetdelning via USB

Finns det ingen Internetanslutning tillgänglig för datorn? Inga problem. Använd HTC One SV:s dataanslutning för att ansluta till Internet.
Viktigt:
  • För att säkerställa att USB-drivrutinerna för HTC One SV är uppdaterade, installera senaste versionen av HTC Sync Manager på datorn.
  • Kontrollera att ett SIM-kort med ett mobilabonnemang sitter i HTC One SV.
  • Du kan behöva lägga till Internetdelning via USB till ditt abonnemang, vilket kan innebära extra kostnader. Kontakta din mobiloperatör för detaljer.
  • Kontrollera att mobildata är påslaget.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Trådlöst och nätverk, tryck på Mer.
  2. Tryck på Delning av mobilt nätverk > USB-nätverksinställning > USB-sammanlänkning (eller Delning av mobilt nätverk > USB-sammanlänkning).
  3. Anslut HTC One SV till datorn med den medföljande USB-kabeln. Nästa gång HTC One SV ansluts till en dator kommer den ihåg inställningarna.