Lyssna på FM-radio

Lyssna på dina favoritkanaler med programmet FM-radio.
Viktigt: Du måste först ansluta ett headset till ljuduttaget på HTC One SV för att använda FM-radio. FM-radio använder stereoheadsetet som FM-radioantenn.
  1. Öppna programmet FM-radio.

Första gången du öppnar FM-radio,söker den efter lokala FM-stationer som du kan lyssna på.

2. Medan du lyssnar på en FM-station kan du:
    • Tryck på eller för att gå till nästa eller föregående station.
    • Dra i skjutreglaget för att ställa in en frekvens i FM-bandet. För att fininställa radiofrekvensen, tryck på ellerr .
    • Tryck på för att markera en radiostation som favorit. För att se dina andra favoriter och förinställa stationer, tryck på .
  3. Stäng av FM-radio genom att trycka på .